Receptbeskrivning
Gingerbread chocolate chip cookies
Ingredienser
för
Beskrivning
Gingerbread chocolate chip cookies
20st
75g smält smör
1,5 dl ljust muscovadosocker
0,5 tsk vaniljsocker
2 tsk pepparkakskryddor
1 nypa salt
0,5 tsk bikarbonat
1 ägg
3 dl vetemjöl
100g hackad mörk choklad
Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop smör med socker, kryddor, salt och bikarbonat. Blanda i ägget och tillsätt mjöl och hackad choklad. Knåda snabbt ihop till en fast deg och rulla 20 jämnstora bollar av den. Fördela kakbollarna på två bakplåtspappersklädda plåtar och tryck ut de med en gaffel. Grädda i mitten av ugnen i ca 10-12 minuter.
20st
75g smält smör
1,5 dl ljust muscovadosocker
0,5 tsk vaniljsocker
2 tsk pepparkakskryddor
1 nypa salt
0,5 tsk bikarbonat
1 ägg
3 dl vetemjöl
100g hackad mörk choklad
Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop smör med socker, kryddor, salt och bikarbonat. Blanda i ägget och tillsätt mjöl och hackad choklad. Knåda snabbt ihop till en fast deg och rulla 20 jämnstora bollar av den. Fördela kakbollarna på två bakplåtspappersklädda plåtar och tryck ut de med en gaffel. Grädda i mitten av ugnen i ca 10-12 minuter.
Visningar: 135
Inlagt 2013-10-20 18:13:12






30 min