Receptbeskrivning

Köttfärsbiff med morot och keso

Ingredienser för
300 g nötfärs
2 dl morötter rårivna
1 dl keso
1 st gul lök
1 tsk salt
1 msk kinesisk soja
2 krm svartpeppar grovmalen


  30 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Värm ugnen till 200°. Skala morötterna och riv dem fint. Skala och hacka löken fint. Blanda nötfärs och rivna morötter, keso och finhackad lök. Smaksätt med lite salt.

2. Platta ut smeten till 4 rejäla biffar. Lägg på en plåt. Pensla med soja och strö över grovmalen svartpeppar. Stek i ugnen i 20 minuter till vacker färg.

3. Servera med massor av färska och kokta grönsaker, exempelvis sockerärter och minimajs samt kokt potatis.


Visningar: 268
Inlagt 2013-10-22 00:56:14