Receptbeskrivning
Schweizerrullar med skinka
Ingredienser
för
500 g blandfärs
1 tsk salt
1 krm peppar
1.5 dl riven ost
2 st ägg
0.5 dl vispgrädde
2 msk finhackad purjolök
2 msk finhackad persilja
11 st rökt skinka
3 dl vispgrädde
0.5 dl chilisås
salt, svartpeppar rosépeppar
500 g blomkål
0.5 dl vispgrädde
1 msk smör
0.5 dl crème fraiche
salt, vitpeppar, örtsalt
1 tsk salt
1 krm peppar
1.5 dl riven ost
2 st ägg
0.5 dl vispgrädde
2 msk finhackad purjolök
2 msk finhackad persilja
11 st rökt skinka
3 dl vispgrädde
0.5 dl chilisås
salt, svartpeppar rosépeppar
500 g blomkål
0.5 dl vispgrädde
1 msk smör
0.5 dl crème fraiche
salt, vitpeppar, örtsalt
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Arbeta samman färsen med salt, peppar, riven ost, ägg, grädde, purjo och
persilja.
3. Lägg ut skinkskivorna på en stor skärbräda och fördela färsen över dem.
4. Rulla ihop till rullar. Lägg dem i en smord eldfast form med skarven nedåt.
5. Rör samman grädden med chilisåsen och smaka av med salt och peppar.
6. Häll såsen över färsrullarna. Strö över lite rosépeppar
7. Gör Blomkålsmos
2. Arbeta samman färsen med salt, peppar, riven ost, ägg, grädde, purjo och
persilja.
3. Lägg ut skinkskivorna på en stor skärbräda och fördela färsen över dem.
4. Rulla ihop till rullar. Lägg dem i en smord eldfast form med skarven nedåt.
5. Rör samman grädden med chilisåsen och smaka av med salt och peppar.
6. Häll såsen över färsrullarna. Strö över lite rosépeppar
7. Gör Blomkålsmos
Visningar: 1138
Inlagt 2013-10-22 16:29:48

