Receptbeskrivning
Fjärilar med tonfiskröra
Monica Nilsson via Ica.se
Ingredienser
för
2 burk tonfisk
1 st rödlök
250 g kesella
2 msk majonnäs
2 msk kapris
1 st äpple
1 dl persilja
salt och peppar
300 g pastafjärilar
1 st rödlök
250 g kesella
2 msk majonnäs
2 msk kapris
1 st äpple
1 dl persilja
salt och peppar
300 g pastafjärilar
Beskrivning
LÃ¥t tonfisken rinna av.
Blanda med finstrimlad rödlök, kesella, majonnäs, hackad kapris, finhackat äpple och finhackad persilja.
Salta och peppra.
Servera med pastafjärilar och gärna knäckebröd.
Blanda med finstrimlad rödlök, kesella, majonnäs, hackad kapris, finhackat äpple och finhackad persilja.
Salta och peppra.
Servera med pastafjärilar och gärna knäckebröd.
Visningar: 484
Inlagt 2013-10-22 17:49:32