Receptbeskrivning

Tagliatelle med vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås

Ingredienser för
500 g fläskfilé(er)
240 g pasta tagliatelle
10 st champinjoner
2 msk touch of taste oxfond med rödvin
2 dl mellangrädde
2 dl vatten
2 msk fransk senap
2 st vitlöksklyfta(or)
1 msk gräslök finhackad


  15 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Skiva svamp och fräs i matfett. Skär fläskfilén i bitar och bryn i stekpanna med hög kant.

2. Pressa över vitlök och lägg i svampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet.

3. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt. Blanda ner gräslöken i såsen.

Servera på 4 tallrikar med pasta, fläskfilé, sås och fräsch sallad

Visningar: 550
Inlagt 2012-02-24 15:06:41