Receptbeskrivning
Färsk pasta med kall tonfiskcrème
Ingredienser
för
4 prt tagliatelle
300 g tonfisk
1 st röd lök(ar)
2 dl crème fraiche lätt
2 msk dijonsenap
2 msk basilika
1 dl svarta oliver, urkärnade
salt
peppar
300 g tonfisk
1 st röd lök(ar)
2 dl crème fraiche lätt
2 msk dijonsenap
2 msk basilika
1 dl svarta oliver, urkärnade
salt
peppar
Beskrivning
1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
2. Häll av vätskan från tonfisken och finhacka köttet. Skala rödlöken och finhacka löken, basilikan och oliverna. Blanda med crème fraiche, tonfisken samt dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.
3. Servera pastan med den kalla tonfisksåsen.
2. Häll av vätskan från tonfisken och finhacka köttet. Skala rödlöken och finhacka löken, basilikan och oliverna. Blanda med crème fraiche, tonfisken samt dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.
3. Servera pastan med den kalla tonfisksåsen.
Visningar: 656
Inlagt 2012-02-24 15:07:30

