Receptbeskrivning

Korv med krämig currypotatis

Ingredienser för
900 g potatis
1 purjolök
2 matlagningsgrädde
1 dl mjölk
1 msk majsstärkelse
1 msk curry
salt och peppar
630 g varmkorv


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Skala och koka potatisen. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Skär den kokta potatisen i bitar om den är stor. Blanda grädde och mjölk i en kastrull. Vispa ner majsstärkelsen och låt sjuda 3 minuter under omrörning. Rör ner curry och blanda i potatis och purjolök och låt allt bli varmt. Smaksätt med salt och peppar. Koka korven och servera med sallad. För alla Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Laktosfri: använd laktosfri grädde och mjölk.
Mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot havre-, soja- eller risalternativ.  

Visningar: 407
Inlagt 2013-10-22 18:12:34