Receptbeskrivning
			
			
			
			Tagliatelle med vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							500 g fläskfilé 
240 g pasta tagliatelle
10 st champinjoner
2 msk touch of taste oxfond med rödvin
2 dl mellangrädde
2 dl vatten
2 msk fransk senap
2 st vitlöksklyfta
1 msk gräslök finhackad
						
					240 g pasta tagliatelle
10 st champinjoner
2 msk touch of taste oxfond med rödvin
2 dl mellangrädde
2 dl vatten
2 msk fransk senap
2 st vitlöksklyfta
1 msk gräslök finhackad
Beskrivning
					
						1. Skiva svamp och fräs i matfett. Skär fläskfilén i bitar och bryn i stekpanna med hög kant. 
2. Pressa över vitlök och lägg i svampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet.
3. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt. Blanda ner gräslöken i såsen.
Servera på tallrikar med pasta, fläskfilé, sås och fräsch sallad
										2. Pressa över vitlök och lägg i svampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet.
3. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt. Blanda ner gräslöken i såsen.
Servera på tallrikar med pasta, fläskfilé, sås och fräsch sallad
Visningar: 574
Inlagt 2013-10-23 11:45:44
				 
					 
			
 





 30 min
  30 min