Receptbeskrivning
Parmesangratinerad kyckling
Ingredienser
för
150 g parmesanost
2 st vitlöksklyftor
1 tsk salt
0.5 tsk svartpeppar
1 msk smör
4 prt ris
sallad
2 st vitlöksklyftor
1 tsk salt
0.5 tsk svartpeppar
1 msk smör
4 prt ris
sallad
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Dela kycklingfiléerna med ett snitt på tvären och lägg dem i en ugnsfast form.
3. Riv parmesanosten och blanda med crème fraichen i en bunke. Pressa i vitlök och tillsätt salt och svartpeppar.
4. Täck kycklingen med ostblandningen och sätt in i ugnen ca 30 min.
5. Koka ris efter anvisning på paketet.
Servera kycklingen tillsammans med ris och en god sallad.
Recept: Mari Bergman
Foto: Linnea Swärd
2. Dela kycklingfiléerna med ett snitt på tvären och lägg dem i en ugnsfast form.
3. Riv parmesanosten och blanda med crème fraichen i en bunke. Pressa i vitlök och tillsätt salt och svartpeppar.
4. Täck kycklingen med ostblandningen och sätt in i ugnen ca 30 min.
5. Koka ris efter anvisning på paketet.
Servera kycklingen tillsammans med ris och en god sallad.
Recept: Mari Bergman
Foto: Linnea Swärd
Visningar: 730
Inlagt 2013-10-27 07:15:42

