Receptbeskrivning
Fläskfilé fylld med soltorkade tomater o fetaost
Ingredienser
för
600 g fläskfile
200 g fetaost
1 frp bacon
3 msk grekisk yoghurt
10 st marinerade soltorkade tomater
salt och peppar
potatisklyftor
200 g fetaost
1 frp bacon
3 msk grekisk yoghurt
10 st marinerade soltorkade tomater
salt och peppar
potatisklyftor
Beskrivning
Putsa fläskfilén fri från fett och hinnor.
Gör ett djupt snitt längs med filén. Salta och peppra.
Blanda fetaosten med hackade marinerade tomater och lite yoghurt. Det ska vara en ganska fast röra.
Lägg en sträng med fetaoströran i mitten på filén och kläm sedan ihop den.
Linda baconskivor runt om hela filén. Lägg filén på ett ungsfast fat och stek i mitten av ugnen, 200 grader, ca 20-25 minuter.
Om det finns fetaoströra kvar så blanda ut den med lite mera yoghurt och servera till filén, gärna tillsammans med ungsstekta potatisklyftor.
Gör ett djupt snitt längs med filén. Salta och peppra.
Blanda fetaosten med hackade marinerade tomater och lite yoghurt. Det ska vara en ganska fast röra.
Lägg en sträng med fetaoströran i mitten på filén och kläm sedan ihop den.
Linda baconskivor runt om hela filén. Lägg filén på ett ungsfast fat och stek i mitten av ugnen, 200 grader, ca 20-25 minuter.
Om det finns fetaoströra kvar så blanda ut den med lite mera yoghurt och servera till filén, gärna tillsammans med ungsstekta potatisklyftor.
Visningar: 1268
Inlagt 2013-10-27 20:42:38

