Receptbeskrivning

Korv med krämig majsrisotto

Ingredienser för
3 dl långkornigt ris
1 burk majs (à 300 g)
1 knippa gräslök
2 dl minifraiche (5 % fett)
400 g mager grillkorv (max 10 % fett)
6 dl vatten
1 tsk salt
1.25 krm kajennpeppar


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Koka riset i vatten med salt enligt förpackningens anvisning. Låt majsen rinna av. Hacka gräslöken. Vänd ner majs, gräslök och mini fraiche i det färdigkokta riset. Smaka av med kajennpeppar. Stek eller grilla korven några minuter. Servera korven med den krämiga majsrisotton och en blandad sallad. För alla Byt ut mini fraichen mot 2 dl riven sojabaserad hårdost (för 4 port) om du inte tål mjölk eller laktos. Kontrollera för säkerhets skull innehållet på korven om du inte tål gluten, mjölk, laktos eller soja.

Visningar: 501
Inlagt 2013-10-28 05:45:23