Receptbeskrivning
spenattortillas med tofu
Ingredienser
för
Beskrivning
Fräs en finhackad gul lök i lite olja tillsammans med en tesked curry. Bryt en naturell tofu i små bitar och lägg i en skål, och häll på japansk soja eller tamari, så att den marineras lite. Att man bryter den i bitar istället för att skära gör att den suger i sig sojan som en svamp!
Ös över en påse fryst bladspenat i lökfräset. Ha även i en hackad vitlöksklyfta, (en matsked syrad morot), en grönsaksbuljongtärning, en tesked spiskummin och ett par deciliter svarta bönor! Då jäklar blir det proteiner så det räcker och blir över även till kinkiga kroppsbyggare. Låt det hela puttra i kanske tio minuter minst, och ha sedan på ett paket havregrädde och tofun som vid det här laget är salt och mustig.
Ös över en påse fryst bladspenat i lökfräset. Ha även i en hackad vitlöksklyfta, (en matsked syrad morot), en grönsaksbuljongtärning, en tesked spiskummin och ett par deciliter svarta bönor! Då jäklar blir det proteiner så det räcker och blir över även till kinkiga kroppsbyggare. Låt det hela puttra i kanske tio minuter minst, och ha sedan på ett paket havregrädde och tofun som vid det här laget är salt och mustig.
Visningar: 218
Inlagt 2013-10-28 22:10:00






30 min