Receptbeskrivning
laxfilé med fänkålsfrö och olivströssel
Ingredienser
för
lax
fänkålsfrö
chevre
svarta oliver
fänkålsfrö
chevre
svarta oliver
Beskrivning
600 g Norsk Laxfilé, utan skinn och ben
2 msk fänkålsfrö
1 msk flingsalt
300 g chèvre ost
0,5 dl crème fraïche
10 st oliver, svarta, utan kärnor
Frys laksen i minst två dygn Rosta fänkålsfröna Mixa med flingsalt mortel.
Stycka laksen i avlånga bitar. Rulla laksen i fänkålsmjölet. grilla på hög värme,
Smula ner chévreosten, mixa med crème fraîche.
Lägg oliverna på en tallrik med papper på. Torka i mikrovågsugn på full effekt tills de är helt torra, så de går att krossa till smulor.
2 msk fänkålsfrö
1 msk flingsalt
300 g chèvre ost
0,5 dl crème fraïche
10 st oliver, svarta, utan kärnor
Frys laksen i minst två dygn Rosta fänkålsfröna Mixa med flingsalt mortel.
Stycka laksen i avlånga bitar. Rulla laksen i fänkålsmjölet. grilla på hög värme,
Smula ner chévreosten, mixa med crème fraîche.
Lägg oliverna på en tallrik med papper på. Torka i mikrovågsugn på full effekt tills de är helt torra, så de går att krossa till smulor.
Visningar: 230
Inlagt 2013-10-31 22:54:15






0 min