Receptbeskrivning

laxfilé med fänkålsfrö och olivströssel

Ingredienser för
lax
fänkålsfrö
chevre
svarta oliver


  0 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
600 g Norsk Laxfilé, utan skinn och ben
2 msk fänkålsfrö
1 msk flingsalt
300 g chèvre ost
0,5 dl crème fraïche
10 st oliver, svarta, utan kärnor

Frys laksen i minst två dygn Rosta fänkålsfröna Mixa med flingsalt mortel.
Stycka laksen i avlånga bitar. Rulla laksen i fänkålsmjölet. grilla på hög värme,
Smula ner chévreosten, mixa med crème fraîche.

Lägg oliverna på en tallrik med papper på. Torka i mikrovågsugn på full effekt tills de är helt torra, så de går att krossa till smulor.

Visningar: 230
Inlagt 2013-10-31 22:54:15