Receptbeskrivning
Claras glutenfria kladdkaka
Ingredienser
för
2 st ägg
2.5 dl socker
1.5 dl finmix, glutenfri
4 msk kakao
100 g margarin mjölkfritt
2.5 dl socker
1.5 dl finmix, glutenfri
4 msk kakao
100 g margarin mjölkfritt
Beskrivning
Sätt ugnen på 150 grader.
1. Rör ihop ägg och socker. Sikta i kakaopulver och mjölmixen.
2. Tillsätt smält avsvalnat fett.
3. Häll smeten i en smord form, ca 24 cm i diameter.
Grädda i ca 30 minuter.
1. Rör ihop ägg och socker. Sikta i kakaopulver och mjölmixen.
2. Tillsätt smält avsvalnat fett.
3. Häll smeten i en smord form, ca 24 cm i diameter.
Grädda i ca 30 minuter.
Visningar: 550
Inlagt 2013-11-02 11:20:24