Receptbeskrivning
Dinkelburgare
Ingredienser
för
Beskrivning
400 g kokta dinkelkärnor
100 g stekt svamp, t ex trattkantareller eller chaminjoner
1 ägg
4 msk ströbröd + lite för panering
1 gul lök
1/2 dl gräddmjölk
Salt och svartpeppar efter smak
Ev. 1 tsk soja
Blanda ägget och ströbröd med gräddmjölken. Låt svälla en stund. Mixa sedan alla ingredienserna. Forma till burgare, vänd i lite ströbröd och stek på medelstark värme i stekpanna.
100 g stekt svamp, t ex trattkantareller eller chaminjoner
1 ägg
4 msk ströbröd + lite för panering
1 gul lök
1/2 dl gräddmjölk
Salt och svartpeppar efter smak
Ev. 1 tsk soja
Blanda ägget och ströbröd med gräddmjölken. Låt svälla en stund. Mixa sedan alla ingredienserna. Forma till burgare, vänd i lite ströbröd och stek på medelstark värme i stekpanna.
Visningar: 271
Inlagt 2013-11-28 09:37:44






0 min