Receptbeskrivning
			
			
			
			Kycklinggryta med gnocchi
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							2 st lökar, gula 
300 g champinjoner
600 g kycklinglår, skinn- och benfria
1 msk rapsolja
3 msk ajvar relish, stark
2 dl matlagningsgrädde, (15 %)
0.5 dl vatten
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
500 g gnocchi, färsk
1 st grönsallad
						
					300 g champinjoner
600 g kycklinglår, skinn- och benfria
1 msk rapsolja
3 msk ajvar relish, stark
2 dl matlagningsgrädde, (15 %)
0.5 dl vatten
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
500 g gnocchi, färsk
1 st grönsallad
Beskrivning
					
						1. Skala löken och skär den i bitar. Dela champinjonerna i kvartar. Dela kycklinglåren i ca 3 cm bitar.
2. Bryn kycklingen i olja, tillsätt lök, champinjoner och fräs i en vid tjockbottnad kastrull i ca 3 minuter. Tillsätt ajvar, grädde och vatten. Salta och peppra. Låt sjuda ca 5 minuter.
3. Lägg gnocchi i kycklinggrytan och låt allt sjuda ytterligare två min. Smaksätt med salt och peppar. Servera med sallad.
										2. Bryn kycklingen i olja, tillsätt lök, champinjoner och fräs i en vid tjockbottnad kastrull i ca 3 minuter. Tillsätt ajvar, grädde och vatten. Salta och peppra. Låt sjuda ca 5 minuter.
3. Lägg gnocchi i kycklinggrytan och låt allt sjuda ytterligare två min. Smaksätt med salt och peppar. Servera med sallad.
Visningar: 851
Inlagt 2012-02-28 15:35:00
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min