Receptbeskrivning

Biff med bambuskott

Ingredienser för


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
4 portioner

400 g strimlad biff
1 burk bambuskott (ca 400 g)
1 purjolök
2 gröna paprikor
6 msk kinesisk soja
2 msk potatismjöl
6 msk olja
2 krossade vitlöksklyftor
salt och peppar

Marinera köttet i sojan ett par timmar i rumstemperatur eller i kylskåp över natten. Skölj och strimla löken och paprikan. Hetta upp hälften av oljan och fräs köttet under omrörning i ca 1/2 minut, tag upp. Tillsätt resten av oljan och fräs grönsakerna under omrörning i ca 2 minuter, häll nu tillbaka köttet och rör om. Gör en redning av sojan, potatismjöl och lite vatten. Servera genast.

Visningar: 624
Inlagt 2013-11-03 19:06:23