Receptbeskrivning
Modern kalkon
Ingredienser
för
700 g kalkonbröst
1 schalottenlök
50 g parmesan
25 g pinjenötter
1 rosmarinkvist
1 dl vitt vin
2 msk smör + smör till stekning
färsk pasta till servering
1 schalottenlök
50 g parmesan
25 g pinjenötter
1 rosmarinkvist
1 dl vitt vin
2 msk smör + smör till stekning
färsk pasta till servering
Beskrivning
1. Banka ut fyra skivor kalkonbröst och bryn hastigt i smör. Ta upp och lägg åt sidan. Skala och finhacka löken och fräs den mjuk. Tillsätt riven parmesan, pinjenötter och hackad rosmarin. Fördela lökblandningen på kalkonbrösten och lägg dem i en ugnsfast form. Häll på vinet och klicka över smör. Baka i 175 grader ca 10 minuter. Servera med färsk pasta.
Visningar: 434
Inlagt 2013-11-03 19:17:09






0 min.jpg)