Receptbeskrivning
Fiskgryta med grönt (240kcal)
Ingredienser
för
1 st potatis
1 st morot
2 dl vatten
0.5 st hönsbuljongtärning
150 g vit fiskfilé
1 st tomat
0.5 st finhackad vitlöksklyfta
hackad ruccola
1 nypa flingsalt
1 st morot
2 dl vatten
0.5 st hönsbuljongtärning
150 g vit fiskfilé
1 st tomat
vitlöksströssel
rivet citronskal 0.5 st finhackad vitlöksklyfta
hackad ruccola
1 nypa flingsalt
Beskrivning
Skala potatis och morot. Skär dem i bitar. Koka det i vatten med buljongtärning i ca 5 min.
Skär fisken i bitar och tomaten i klyftor. Lägg ner det i grytan och koka ytterligare 3–4 min. Strö över strösslet.
Skär fisken i bitar och tomaten i klyftor. Lägg ner det i grytan och koka ytterligare 3–4 min. Strö över strösslet.
Visningar: 419
Inlagt 2013-11-07 12:26:13

