Receptbeskrivning
Havrekakor med hasselnötter och tranbär
Ingredienser
för
75 g tranbär
100 g rostade hackade hasselnötter
200 g smör
2 dl strösocker
2 msk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
1 tsk hjorthornssalt
6 dl havregryn
2 msk grädde
1 krm salt
100 g rostade hackade hasselnötter
200 g smör
2 dl strösocker
2 msk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
1 tsk hjorthornssalt
6 dl havregryn
2 msk grädde
1 krm salt
Beskrivning
Bland alla ingredienser och rulla lagom stora bollar, ca 30 st.
Platta till dem något med en gaffel och grädda vid 180 grader i 10-12 minuter.
Låt svalna på galler och ringla gärna lite smält choklad över som dekoration
Platta till dem något med en gaffel och grädda vid 180 grader i 10-12 minuter.
Låt svalna på galler och ringla gärna lite smält choklad över som dekoration
Visningar: 601
Inlagt 2013-11-11 16:25:40






30 min