Receptbeskrivning
			
			
			
			Smördegsinbakad Köttfärsrulle
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							500 g köttfärs 
1 st gul lök
2 st vitlöksklyftor
1 tsk salt
						
					1 st gul lök
2 st vitlöksklyftor
1 tsk salt
Beskrivning
					
						GÖR SÅ HÄR 1. Skala och hacka lök och vitlök. Stek lök och köttfärs i smöret.
2. Blanda ner salt, tomatpuré, sambal och oregano. Låt röran kallna.
3. Rulla ut färdigkavlad smördeg i en långpanna. Fördela färsen och osten och vik ihop kanterna och "limma" med uppvispat ägg.
4. Pensla med ägg och strö på timjan.
5. Grädda i ugn i 25 minuter i 200 grader. Serveringsförslag: Sallad, bröd
Dryckestips: Öl, vin
										2. Blanda ner salt, tomatpuré, sambal och oregano. Låt röran kallna.
3. Rulla ut färdigkavlad smördeg i en långpanna. Fördela färsen och osten och vik ihop kanterna och "limma" med uppvispat ägg.
4. Pensla med ägg och strö på timjan.
5. Grädda i ugn i 25 minuter i 200 grader. Serveringsförslag: Sallad, bröd
Dryckestips: Öl, vin
Visningar: 605
Inlagt 2013-11-17 15:59:57
				 
					 
			
 





 45 min
  45 min