Receptbeskrivning
Bröd i stekpanna
Daniel Finnen via Ica.se
Ingredienser
för
4 vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
5 frön frön
3 tsk bakpulver
1 tsk salt
3 tsk brödkryddor
2 dl vatten
2 dl grahamsmjöl
5 frön frön
3 tsk bakpulver
1 tsk salt
3 tsk brödkryddor
2 dl vatten
Beskrivning
Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt vattnet och knåda ihop till en deg. Låt vila övertäckt ca 20 minuter.
Tryck ut till platta bröd med händerna, ca 1/2 cm tjocka och 7–8 cm i diameter.
Baka/stek bröden i en torr stekpanna under lock, ca 5 minuter på varje sida.
För alla
Innehåller gluten. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Visningar: 381
Inlagt 2012-02-28 22:30:09

