Receptbeskrivning
			
			
			
			Köttfärsgulasch med potatis
						Daniel Finnen via Ica.se					
				Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							1  gul lök 
800 g potatisar
2 paprikor
500 g nötfärs
2 msk olja
5 hönsbuljong
500 g krossade tomater
2 tsk kummin
1 msk paprikapulver
salt och peppar
						
					800 g potatisar
2 paprikor
500 g nötfärs
2 msk olja
5 hönsbuljong
500 g krossade tomater
2 tsk kummin
1 msk paprikapulver
salt och peppar
Beskrivning
					Skala lök och potatis. Dela och kärna ur paprikorna. Hacka löken, skär potatisen och paprikorna i tärningar.
Fräs alla grönsaker och köttfärsen i oljan i en gryta.
Tilllsätt buljong, tomater och kryddor. Låt koka tills potatisen är mjuk. Smaksätt med salt och peppar.
Servera med ett gott mjukt bröd att suga upp såsen med.
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden och brödet.
I övrigt är rätten fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: servera med mjölkfritt bröd.
Visningar: 1282
Inlagt 2012-02-28 22:33:38
				 
					 
			
 




 45 min
  45 min