Receptbeskrivning

Köttfärsgulasch med potatis

Ingredienser för
1 gul lök
800 g potatisar
2 paprikor
500 g nötfärs
2 msk olja
5 hönsbuljong
500 g krossade tomater
2 tsk kummin
1 msk paprikapulver
salt och peppar


  45 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning

Skala lök och potatis. Dela och kärna ur paprikorna. Hacka löken, skär potatisen och paprikorna i tärningar.
Fräs alla grönsaker och köttfärsen i oljan i en gryta. 
Tilllsätt buljong, tomater och kryddor. Låt koka tills potatisen är mjuk. Smaksätt med salt och peppar.
Servera med ett gott mjukt bröd att suga upp såsen med.

För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden och brödet.
I övrigt är rätten fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: servera med mjölkfritt bröd.

Visningar: 660
Inlagt 2012-02-28 23:33:38