Receptbeskrivning
Kyckling med gorgonzola ost och vindruvor
Ingredienser
för
600 g kycklingfile
300 g vindruvor kärnfria
100 g cambozola ost
2 dl vitt vin
4 dl vispgrädde
10 st potatis
1 dl ströbröd
300 g vindruvor kärnfria
100 g cambozola ost
2 dl vitt vin
4 dl vispgrädde
10 st potatis
1 dl ströbröd
Beskrivning
Ordning:
Stekpanna:
Bryn kycklingen
Krydda
Kastrull:
I med kycklingen
2 dl vin och 4 dl vispgrädde
Låt sjuda med locket på i 30 min
Ta ur kycklingen
Lägg i ost och vindruvor i slutet
Ha den i lagom länge så druvorna blir lagom mjuka.
Plåt med folie:
Sätt ugnen på 225 grader. Skala potatisen.
Lägg potatisarna med den skårade sidan uppåt i en ugnssäker form. Pensla eller klicka ut smör på varje potatis.
Ställ in formen mitt i ugnen, 225°C i 35 minuter, kolla till så dom fått färg och mjuknat till sig.
Låt stå på restvärme medans kastrullen blir färdig.
Stekpanna:
Bryn kycklingen
Krydda
Kastrull:
I med kycklingen
2 dl vin och 4 dl vispgrädde
Låt sjuda med locket på i 30 min
Ta ur kycklingen
Lägg i ost och vindruvor i slutet
Ha den i lagom länge så druvorna blir lagom mjuka.
Plåt med folie:
Sätt ugnen på 225 grader. Skala potatisen.
Lägg potatisarna med den skårade sidan uppåt i en ugnssäker form. Pensla eller klicka ut smör på varje potatis.
Ställ in formen mitt i ugnen, 225°C i 35 minuter, kolla till så dom fått färg och mjuknat till sig.
Låt stå på restvärme medans kastrullen blir färdig.
Visningar: 1068
Inlagt 2013-11-23 12:31:46






60 min