Receptbeskrivning
Kokos -och chokladrulltårta med limekräm
Ingredienser
för
Beskrivning
3 ägg
1 1/2 dl socker
3/4 dl potatismjöl
2 msk kakao
1 tsk bakpulver
1/2 dl riven kokos
Fyllning:
150 g smör
2 dl florsocker
1 lime
några droppar grön hushållsfärg
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ner resterande ingredienser. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna, ca 30x40 cm. Grädda i 5 min i 250 grader. Stjälp upp kakan på ett sockrat bakpapper och dra bort pappret som det gräddats på. Låt kakan kallna. Rör smör och florsocker smidigt. Riv skalet på limen (inte det vita) och pressa ur saften. Rör ner det och färga krämen svagt grön med hushållsfärgen. Bred krämen på kakan och rulla ihop från långsidan. Förvara kakan kallt.
1 1/2 dl socker
3/4 dl potatismjöl
2 msk kakao
1 tsk bakpulver
1/2 dl riven kokos
Fyllning:
150 g smör
2 dl florsocker
1 lime
några droppar grön hushållsfärg
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ner resterande ingredienser. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna, ca 30x40 cm. Grädda i 5 min i 250 grader. Stjälp upp kakan på ett sockrat bakpapper och dra bort pappret som det gräddats på. Låt kakan kallna. Rör smör och florsocker smidigt. Riv skalet på limen (inte det vita) och pressa ur saften. Rör ner det och färga krämen svagt grön med hushållsfärgen. Bred krämen på kakan och rulla ihop från långsidan. Förvara kakan kallt.
Visningar: 120
Inlagt 2013-11-25 16:54:31






0 min