Receptbeskrivning
Förrätt - rulltårta
Ingredienser
för
Beskrivning
Förrätt Rulltårta
1 pkt Crabfish eller 150 g rökt lax/räkor eller skinka
2 dl Ärtor majs paprikamix
2 dl creme fr.
1 dl majonäs (bytte jag ut mot spread chease;vitlök örter)
2 msk finskuren purjo
1 msk chilisås (går bra utan)
3 st hårdkokta ägg, hackade
3 dl mjölk
125g margarin
Koka dessa båda ingredienser
2½ dl mjöl röres ner i mjölkblandningen
4 st ägg, ett i taget
Bred ut i en långpanna, 200 grader i 15 min
Bred på creme fr. blandningen. Rulla ihop låt svalna.
Göres med fördel dagen innan. Lägg den i frysen, låt stelna. Skär upp i lagom bitar. Garnera med strimlad rödlök och dill. Sjlv toppade jag med två skalade räkor då jag hade hackad rökt lax och räkor i min variant jag gjorde.
Detta är en väldigt snabblagad förrätt som är supergod och uppskattad!
1 pkt Crabfish eller 150 g rökt lax/räkor eller skinka
2 dl Ärtor majs paprikamix
2 dl creme fr.
1 dl majonäs (bytte jag ut mot spread chease;vitlök örter)
2 msk finskuren purjo
1 msk chilisås (går bra utan)
3 st hårdkokta ägg, hackade
3 dl mjölk
125g margarin
Koka dessa båda ingredienser
2½ dl mjöl röres ner i mjölkblandningen
4 st ägg, ett i taget
Bred ut i en långpanna, 200 grader i 15 min
Bred på creme fr. blandningen. Rulla ihop låt svalna.
Göres med fördel dagen innan. Lägg den i frysen, låt stelna. Skär upp i lagom bitar. Garnera med strimlad rödlök och dill. Sjlv toppade jag med två skalade räkor då jag hade hackad rökt lax och räkor i min variant jag gjorde.
Detta är en väldigt snabblagad förrätt som är supergod och uppskattad!
Visningar: 1276
Inlagt 2013-11-25 16:56:05

