Receptbeskrivning
Ingredienser
för
0.5 st vitlöks klyfta
100 g soltorkad tomat i olja
1 philadephiaost
1 kruka basilika
100 g soltorkad tomat i olja
1 philadephiaost
1 kruka basilika
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Finhacka soltorkade tomaten i en hushållsmixer, tillsätt osten och krydda med flingsalt och svartpeppar.
3. Mixa till en slät rosa creme, smaksätt med hackad basilika.
4. Skiva ciabattan på längden och ringla över lite olivolja och krydda med flingsalt och hackad rosmarin.
5. Rosta brödet i ugnen så att det blir varmt, servera i brödkorg med tomatcremen.
2. Finhacka soltorkade tomaten i en hushållsmixer, tillsätt osten och krydda med flingsalt och svartpeppar.
3. Mixa till en slät rosa creme, smaksätt med hackad basilika.
4. Skiva ciabattan på längden och ringla över lite olivolja och krydda med flingsalt och hackad rosmarin.
5. Rosta brödet i ugnen så att det blir varmt, servera i brödkorg med tomatcremen.
Visningar: 349
Inlagt 2012-03-01 16:58:35

