Receptbeskrivning
Saras glögg
Ingredienser
för
2 flaskor rött vin
2 hela pomeransskal
1 msk hel kardemumma
0.5 msk nejlikor
2 hela ingefära
2 dl vodka
2 dl portvin
5 dl socker
2 hela pomeransskal
1 msk hel kardemumma
0.5 msk nejlikor
2 hela ingefära
2 dl vodka
2 dl portvin
5 dl socker
Beskrivning
DAG 1:
Blanda rött vin, pomeransskal, kardemumma, nejlikor och ingefära i en stor skål. Låt stå i 12 timmar.
DAG 2:
Sila glöggbasen.
Blanda i vodkan, portvin och sockret.
Vispa ut sockret.
Värm och servera.
Blanda rött vin, pomeransskal, kardemumma, nejlikor och ingefära i en stor skål. Låt stå i 12 timmar.
DAG 2:
Sila glöggbasen.
Blanda i vodkan, portvin och sockret.
Vispa ut sockret.
Värm och servera.
Visningar: 166
Inlagt 2013-11-28 11:34:07






1 min