Receptbeskrivning
Färgglad rödkålssallad med granatäpple
Ingredienser
för
1 st litet rödkålshuvud
1 st fänkål
1 st endive
1 st rödlök
1 frp solrosskott
1 st granatäpple
50 st valnötskärnor
1 st vinägrett
4 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
1 tsk dijonsenap
1 st havssalt
1 st nymalen svartpeppar
1 st fänkål
1 st endive
1 st rödlök
1 frp solrosskott
1 st granatäpple
50 st valnötskärnor
1 st vinägrett
4 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
1 tsk dijonsenap
1 st havssalt
1 st nymalen svartpeppar
Beskrivning
Färgglad rödkålssallad
med granatäpple
Den här julsalladen är inte bara vacker att titta pà . den är dessutom både god och nyttig. Servera som den à r eller som tillbehör till julskinka eller köttbullar.
4 personer
Skär rödkål, fänkål, endive och rödlök i tunna skivor. Lägg allt i en skål tillsammans med solrosskotten. Vispa samman vinägretten, smaka av med salt och peppar. Häll på en matsked vinägrett på salladen och spara det som blir över i en burk i kylen. Dela och gröp ur kärnorna ur granatäpplet. Rosta och grovhacka valnötterna. Toppa salladen med granatäpplekärnorna och nötterna.
med granatäpple
Den här julsalladen är inte bara vacker att titta pà . den är dessutom både god och nyttig. Servera som den à r eller som tillbehör till julskinka eller köttbullar.
4 personer
Skär rödkål, fänkål, endive och rödlök i tunna skivor. Lägg allt i en skål tillsammans med solrosskotten. Vispa samman vinägretten, smaka av med salt och peppar. Häll på en matsked vinägrett på salladen och spara det som blir över i en burk i kylen. Dela och gröp ur kärnorna ur granatäpplet. Rosta och grovhacka valnötterna. Toppa salladen med granatäpplekärnorna och nötterna.
Visningar: 620
Inlagt 2013-12-01 10:15:14






45 min