Receptbeskrivning
			
			
			
			Fiskgratäng med paprika
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							600 g torskfiléer, eller annan vit fast fisk 
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2.5 dl matlagningsgrädde
1 dl ajvar relish
2 msk persilja, hackad
1 dl ost, riven
kokt ris, kokta grönsaker
						
					1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2.5 dl matlagningsgrädde
1 dl ajvar relish
2 msk persilja, hackad
1 dl ost, riven
kokt ris, kokta grönsaker
Beskrivning
					
						1. Sätt ugnen på 225°. Dela fisken i portionsbitar och salta och peppra. 2. Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Vispa ihop grädde och ajvar relish. Häll det över fisken. Strö över persilja och ost. 3. Gratinera i mitten av ugnen ca 20 minuter.					
										Visningar: 553
Inlagt 2013-12-05 13:10:32
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min