Receptbeskrivning
Kokosrutor
Ingredienser
för
75 g smör
3 st ägg
0.5 tsk vaniljpulver
3 msk vispgrädde
300 g kokosflingor
50 g mörk choklad 70%
smör
3 st ägg
0.5 tsk vaniljpulver
3 msk vispgrädde
300 g kokosflingor
50 g mörk choklad 70%
smör
Beskrivning
KOKOSRUTOR MED MÖRK CHOKLAD (LCHF)
30 st
75 g smör
3 ägg
0,5 tsk vaniljpulver
3 msk vispgrädde
300 g kokosflingor
50 g mörk choklad
En liten klick smör (ca 1 tsk)
Gör så här:
Smält smöret. Blanda ägg, vaniljpulver och grädde i en bunke och häll i det smälta smöret och kokosflingorna. Platta ut smeten till en fyrkant på ett bakplåtspapper till en höjd av 1 cm. Grädda i 10-15 minuter i 175 grader i mitten av ugnen. Låt svalna. Smält chokladen, rör ner smöret och bred ut över kakan. Ställ svalt så att chokladen stelnar. Skär med vass kniv i lagom stora kakbitar.
Recept från Erikas LCHF från vardag till fest.
30 st
75 g smör
3 ägg
0,5 tsk vaniljpulver
3 msk vispgrädde
300 g kokosflingor
50 g mörk choklad
En liten klick smör (ca 1 tsk)
Gör så här:
Smält smöret. Blanda ägg, vaniljpulver och grädde i en bunke och häll i det smälta smöret och kokosflingorna. Platta ut smeten till en fyrkant på ett bakplåtspapper till en höjd av 1 cm. Grädda i 10-15 minuter i 175 grader i mitten av ugnen. Låt svalna. Smält chokladen, rör ner smöret och bred ut över kakan. Ställ svalt så att chokladen stelnar. Skär med vass kniv i lagom stora kakbitar.
Recept från Erikas LCHF från vardag till fest.
Visningar: 201
Inlagt 2013-12-06 15:32:13






0 min