Receptbeskrivning

Senapsgriljerad quorn med röd coleslaw

Ingredienser för
8 st quornfiléer
1 st ägg
4 msk senap, stark grovkornig
3 msk ströbröd
Röd coleslaw
300 g rödkål
1 st äpple(n) grönt
3 msk majonnäs
2 msk crème fraiche
1 tsk vit balsamvinäger
1 msk senap grovkorning sötstark
2 krm salt
1 krm svartpeppar


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg filéerna på en smord plåt. Blanda ihop ägg, senap och ströbröd
3. Pensla filéerna med blandningen och grilla/stek i ugnen i ca 10 minuter eller tills de har fått en fin färg. Ha lite koll på dem så att de inte bränns.
4. Strimla rödkålen fint. Lägg i en bunke och häll över kokande vatten. Låt stå ett par minuter och häll av vattnet. Kyl kålen en stund. Skala och skär äpplet i små bitar och blanda kål, äpple med majonnäs, crème fraiche, vinäger, salt och peppar.
5. Servera quornfiléerna med coleslaw.

Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Linnea Swärd

Näringsinnehåll:

Energi (kcal)
321,8

Protein (g)
19,1

Fett (g)
16,6

Kolhydrater (g)
20,3

Visningar: 497
Inlagt 2013-12-16 12:53:02