Receptbeskrivning
Tortillasnibbar med cheddar och chutney
Ingredienser
för
6 st tortillas små
5 msk mango chutney eller lingon- äpple-chutney
150 g cheddarost whisky
smör smält lite
5 msk mango chutney eller lingon- äpple-chutney
150 g cheddarost whisky
smör smält lite
Beskrivning
24 snibbar
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg tre av tortillabröden på en bakplåtspappersklädd plåt och bred över chutneyn.
3. Hyvla osten och fördela den över. Lägg på de resterande tortillabröden och tryck till.
4. Pensla med smält smör och grädda mitt i ugnen ca 5 minuter tills bröden får lite färg och osten är smält.
5. Låt svalna någon minut. Klipp åtta snibbar av varje och servera.
Text: Liselotte Forslin
Foto: Jurek Holzer/Svenska Dagbladet/Scanpix
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg tre av tortillabröden på en bakplåtspappersklädd plåt och bred över chutneyn.
3. Hyvla osten och fördela den över. Lägg på de resterande tortillabröden och tryck till.
4. Pensla med smält smör och grädda mitt i ugnen ca 5 minuter tills bröden får lite färg och osten är smält.
5. Låt svalna någon minut. Klipp åtta snibbar av varje och servera.
Text: Liselotte Forslin
Foto: Jurek Holzer/Svenska Dagbladet/Scanpix
Visningar: 359
Inlagt 2013-12-18 17:44:21






15 min