Receptbeskrivning
Fiskburgare
Ingredienser
för
250 g torskfile eller lax/sej/kolja
250 g laxfile
1 tsk salt
1 st gul lök
1 msk flytande margarin
2 msk ströbröd
2 st ägg
vitpeppar
250 g laxfile
1 tsk salt
1 st gul lök
1 msk flytande margarin
2 msk ströbröd
2 st ägg
vitpeppar
Beskrivning
1. Tina ev fryst fisk. Dela i bitar och lägg i matberedare. Kör tills färs och blanda i saltet.
2. Finhacka löken och mjukstek.
3. Tillsätt lök, ströbröd. ägg och vitpeppar och kör några varv.
4. Skölj en skärbräda och dina händer med kallt vatten och forma till 4 burgare.
5. Stek tills gyllenbruna.
6. Servera i bröd med salladsblad, gurk- och tomatskivor och smaksätt med dressing.
2. Finhacka löken och mjukstek.
3. Tillsätt lök, ströbröd. ägg och vitpeppar och kör några varv.
4. Skölj en skärbräda och dina händer med kallt vatten och forma till 4 burgare.
5. Stek tills gyllenbruna.
6. Servera i bröd med salladsblad, gurk- och tomatskivor och smaksätt med dressing.
Visningar: 635
Inlagt 2013-12-16 19:00:22

