Receptbeskrivning
Dadelpraliner med mandel och choklad
Ingredienser
för
1 orangeriets mandelmassa
12 färska dadlar
12 mandlar
200 g mörk blockchoklad
12 pistagenötter, skalade
12 färska dadlar
12 mandlar
200 g mörk blockchoklad
12 pistagenötter, skalade
Beskrivning
1. Kärna ur dadlarna.
2. Lägg in en mandel i dadeln.
3. Platta till mandelmassan.
4. Rulla in dadeln i mandelmassa.
5. Smält choklad i vattenbad.
6. Doppa de mandelmassinlindade dadlarna i den smälta chokladen.
7. Garnera med en pistagenöt på toppen.
2. Lägg in en mandel i dadeln.
3. Platta till mandelmassan.
4. Rulla in dadeln i mandelmassa.
5. Smält choklad i vattenbad.
6. Doppa de mandelmassinlindade dadlarna i den smälta chokladen.
7. Garnera med en pistagenöt på toppen.
Visningar: 217
Inlagt 2013-12-20 08:03:33






0 min