Receptbeskrivning
Kanderade äpplen
Ingredienser
för
8 st röda äpplen
5.5 dl strösocker
2 dl vatten
250 g glykos
3 ättika
blompinnar till äpplena
pistagenötter, hasselnötter eller kokos til
5.5 dl strösocker
2 dl vatten
250 g glykos
3 ättika
blompinnar till äpplena
pistagenötter, hasselnötter eller kokos til
Beskrivning
1. Blanda alla ingredienserna utom äpplena i en kastrull.
2. Sjud tills det fått en ljus brun färg, ta då snabbt av kastrullen från värmen och ställ den på en fuktig och kall handduk så att kokningen stannar av.
3. Stick en blompinne i varje äpple och doppa dem hastigt i karamellen.Rulla dem i hackade pistagenötter, hasselnötter, kokos eller behåll dem naturella.
2. Sjud tills det fått en ljus brun färg, ta då snabbt av kastrullen från värmen och ställ den på en fuktig och kall handduk så att kokningen stannar av.
3. Stick en blompinne i varje äpple och doppa dem hastigt i karamellen.Rulla dem i hackade pistagenötter, hasselnötter, kokos eller behåll dem naturella.
Visningar: 437
Inlagt 2013-12-20 08:06:07






0 min