Receptbeskrivning

Pannacotta med äppelkompott

Ingredienser för
1 l grädde
2 tsk vaniljsocker
2 dl gelésocker
300 g vit choklad
1 st äpple
smör till stekning
1 dl konjak
1 dl socker
1 msk honung
valnötter
vispgrädde


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Pannacotta med äppelkompottLåt koka upp snabbt under omrörning. Lägg i vit choklad.
2. Rör tills det har smält.
3. Häll upp i efterrättsglas och låt stå i kyl ca 1 timme, tills det blir stelt.
4. Topping: Hacka äpple i små bitar. Fräs i smör i stekpanna.
5. Häll i konjak, socker, honung och valnötter (så många du vill).
6. Låt detta koka ihop, och häll över efterrätten. Toppa med vispgrädde.

Visningar: 409
Inlagt 2013-12-28 08:08:54