Receptbeskrivning
Färsk pasta med inlagda kronärtkockor och riven jordlagrad pecorino ost
Ingredienser
för
4 st lasagneplattor
1 burk inlagda kronärtskockor
1 pecorino ost
1 burk inlagda kronärtskockor
1 pecorino ost
Beskrivning
1. Strimma lasagneplattorna till långa pasta remsor.
2. Koka i buljong, till den är mjuk.
3. Värm på kronärtskockorna, häll av spadet och häll i 1 dl vitt vin.
4. Skala och skär charlottenlöken i tunna ringar.
5. Blanda löken med kronärtskockorna, hacka persilja och lägg i pannan.
6. Krydda med salt och peppar.
7. Riv osten och lägg upp i skål vid sidan.
8. Lägg upp pastan och blanda ner kockorna.
9. Servera.
2. Koka i buljong, till den är mjuk.
3. Värm på kronärtskockorna, häll av spadet och häll i 1 dl vitt vin.
4. Skala och skär charlottenlöken i tunna ringar.
5. Blanda löken med kronärtskockorna, hacka persilja och lägg i pannan.
6. Krydda med salt och peppar.
7. Riv osten och lägg upp i skål vid sidan.
8. Lägg upp pastan och blanda ner kockorna.
9. Servera.
Visningar: 858
Inlagt 2012-03-04 15:25:04

