Receptbeskrivning

Avokadoglass med mango

Ingredienser för
2 dl kesella vanilj
1 tsk pressad lime
3 msk flytande honung
4 mörk choklad
1.5 dl hallon


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Skala och kärna ur avokadon. Lägg avokado, fryst mango, kesella, limesaft och honung i en matberedare och mixa slät. Om du vill ha en mer fryst konsistens kan du ställa in glassen i frysen en liten stund.

2. Häll snabbt upp i vackra glas och dekorera med riven choklad och hallon.

Recept: Mia Troberg Elonq

Näringsinnehåll:

Kalorier: 255 kcal

Kolhydrater: 30 g

Protein: 5 g

Fett: 12 g


Foto: Stefan Mattsson/Aftonbladet

Visningar: 728
Inlagt 2014-01-03 20:45:04