Receptbeskrivning
Ört-kyckling
Ingredienser
för
Beskrivning
2st spansk pepparfrukt, strimlad grön
4dl persilja, hackad eller färsk koriander
1tsk spiskummin, mald
1msk ingefära, finhackad
2st vitlöksklyfta, hackad
1st rödlök, hackad
1msk rapsolja
400g kycklingfile
1dl vatten
4dl kokosmjölk
2krm salt
2krm svartpeppar
Tillbehör:
200g äggnudlar
300g sockerärtor
4st tomater
Stek pepparfrukt, persilja, spiskummin, ingefära och lök i olja. Skär kycklingen i bitar och stek med röran, 2-3 min. Häll i vatten och kokosmjölk, sjud grytan 5 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokta äggnudlar, sockerärter och tomater.
Ca 432 kcal/portion, varav ca 13 g fett. ca 43 g kolhydrater, ca 33 g protein.
4dl persilja, hackad eller färsk koriander
1tsk spiskummin, mald
1msk ingefära, finhackad
2st vitlöksklyfta, hackad
1st rödlök, hackad
1msk rapsolja
400g kycklingfile
1dl vatten
4dl kokosmjölk
2krm salt
2krm svartpeppar
Tillbehör:
200g äggnudlar
300g sockerärtor
4st tomater
Stek pepparfrukt, persilja, spiskummin, ingefära och lök i olja. Skär kycklingen i bitar och stek med röran, 2-3 min. Häll i vatten och kokosmjölk, sjud grytan 5 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokta äggnudlar, sockerärter och tomater.
Ca 432 kcal/portion, varav ca 13 g fett. ca 43 g kolhydrater, ca 33 g protein.
Visningar: 147
Inlagt 2014-01-04 13:54:42






30 min