Receptbeskrivning

Frasig torsk med citronyoghurt

Ingredienser för
600 g torsk tinad
1 tsk olja
900 g fast potatis
salt och peppar
0.5 dl pesto basilika
1 dl ströbröd
1 st citron
2 dl matyoghurt
150 g sockerärtor


  30 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
1. Tina fisken
2. Sätt ugnen på 225grader och smörj en ugnssäker form med oljan.
3. Skala och koka potatisen.
4. Skär fisken i portionsbitar och lägg den i formen. Krydda med salt och peppar.
5. Blanda Preston men ströbrödet och fördela det över fisken. Sätt in i övre delen av ugnen i ca 12-15 minuter.
6. Skölj och riv skalet av citronen och skär den i klyftor. Smaka av yoghurten med citronskal, salt, peppar och lite pressad citronsaft.
7. Koka sockerärtorna i saltat vatten ca 4 minuter.
8. Servera fisken med potatisen(gärna pressad), sockerärtorna och citronyoghurten.

Visningar: 272
Inlagt 2014-01-06 10:50:38