Receptbeskrivning
Fettuchini med räkor och persiljecrème
Ingredienser
för
2 fettuchini, färsk
200 g räkor, skalade
2 st avokadofrukter
250 g crème fraîche
2 dl plockad färsk persilja
0.5 dl olivolja
salt och peppar
200 g räkor, skalade
2 st avokadofrukter
250 g crème fraîche
2 dl plockad färsk persilja
0.5 dl olivolja
salt och peppar
Beskrivning
1. Pastan: Koka upp en kastrull med vatten. Salta och häll lite olivolja i vattnet.
2. Gröp ur avokadon och skär ner den i mindre bitar. Lägg pastan i vattnet och låt den ligga i ett par minuter.
3. Häll av vattnet och blanda i räkorna och avokadon. Smaksätt med salt och peppar samt ringla över lite olivolja.
4. Persiljecremen: Mixa persiljan och oljan till en grön massa. Blanda i crème fraîchen och smaksätt med salt och peppar. Servera.
2. Gröp ur avokadon och skär ner den i mindre bitar. Lägg pastan i vattnet och låt den ligga i ett par minuter.
3. Häll av vattnet och blanda i räkorna och avokadon. Smaksätt med salt och peppar samt ringla över lite olivolja.
4. Persiljecremen: Mixa persiljan och oljan till en grön massa. Blanda i crème fraîchen och smaksätt med salt och peppar. Servera.
Visningar: 499
Inlagt 2014-01-10 21:36:15

