Receptbeskrivning
Tastelines lätta Biffstroganoff
Ingredienser
för
0.4 kg rostbiff strimlad
1.5 dl kidneybönor kokta
0.5 msk smör
0.5 msk rapsolja
1.5 dl crème fraiche -lätt 8% fett
1 msk fransk senap
2 st gul lök(ar) finhackad
0.5 msk kalvfond
salt och peppar
2 msk tomatpuré
2 dl vatten
2 msk kesella
2 msk filmjölk onaka
4 st saltgurka i stavar
3 dl ris parboiled
1.5 dl kidneybönor kokta
0.5 msk smör
0.5 msk rapsolja
1.5 dl crème fraiche -lätt 8% fett
1 msk fransk senap
2 st gul lök(ar) finhackad
0.5 msk kalvfond
salt och peppar
2 msk tomatpuré
2 dl vatten
2 msk kesella
2 msk filmjölk onaka
4 st saltgurka i stavar
3 dl ris parboiled
Beskrivning
1. Bryn köttet och löken i smör i stekpanna. Lägg över i en liten gryta. Tillsätt tomatpuré, vatten och kalvfond. Låt puttra i ca 15 minuter.
2. Späd biffgrytan med crème fraiche innan servering och smaka av med fransk senap, salt och peppar.
3. Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
Servera stroganoff med saltgurka i stavar och en klick kesellafil
Näringsvärde per portion:
Energi: 431 kcal
Kolhydrater: 58 g
Protein: 30 g
Fett: 8 g
2. Späd biffgrytan med crème fraiche innan servering och smaka av med fransk senap, salt och peppar.
3. Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
Servera stroganoff med saltgurka i stavar och en klick kesellafil
Näringsvärde per portion:
Energi: 431 kcal
Kolhydrater: 58 g
Protein: 30 g
Fett: 8 g
Visningar: 489
Inlagt 2014-01-11 16:44:37