Receptbeskrivning
Vitkålsjansson
Ingredienser
för
700 g vitkål
1 st gul lök
1 burk ansjovis
2 dl vispgrädde
1 st gul lök
1 burk ansjovis
2 dl vispgrädde
Beskrivning
700 g vitkål
1 gul lök
1 burk ansjovis
ca 2 dl vispgrädde
Salt och svartpeppar
Gör så här: Skär vitkålen i små bitar och stek tills den blir blank men inte mjuk. Häll på ansjovisspadet och låt det puttra in någon minut. Häll på grädde och låt det koka i 5 minuter. Finhacka löken. Lägg hälften av den gräddstuvade vitkålen i en ugnsform, toppa med hackad lök och ansjovis. Toppa med resten av vitkålen. Tillaga i ca 40-45 minuter i 225 grader. -
See more at: http://www.kostradgivarna.se/2013/11/vitkalsjansson/#sthash.DEyAjnMR.dpuf
1 gul lök
1 burk ansjovis
ca 2 dl vispgrädde
Salt och svartpeppar
Gör så här: Skär vitkålen i små bitar och stek tills den blir blank men inte mjuk. Häll på ansjovisspadet och låt det puttra in någon minut. Häll på grädde och låt det koka i 5 minuter. Finhacka löken. Lägg hälften av den gräddstuvade vitkålen i en ugnsform, toppa med hackad lök och ansjovis. Toppa med resten av vitkålen. Tillaga i ca 40-45 minuter i 225 grader. -
See more at: http://www.kostradgivarna.se/2013/11/vitkalsjansson/#sthash.DEyAjnMR.dpuf
Visningar: 583
Inlagt 2014-01-16 20:26:44

