Receptbeskrivning

Vitkålsjansson

Ingredienser för
700 g vitkål
1 st gul lök
1 burk ansjovis
2 dl vispgrädde


  60 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
700 g vitkål
1 gul lök
1 burk ansjovis
ca 2 dl vispgrädde
Salt och svartpeppar
Gör så här: Skär vitkålen i små bitar och stek tills den blir blank men inte mjuk. Häll på ansjovisspadet och låt det puttra in någon minut. Häll på grädde och låt det koka i 5 minuter. Finhacka löken. Lägg hälften av den gräddstuvade vitkålen i en ugnsform, toppa med hackad lök och ansjovis. Toppa med resten av vitkålen. Tillaga i ca 40-45 minuter i 225 grader. -

See more at: http://www.kostradgivarna.se/2013/11/vitkalsjansson/#sthash.DEyAjnMR.dpuf

Visningar: 541
Inlagt 2014-01-16 20:26:44