Receptbeskrivning

Blomkålstabouleh

Ingredienser för
1 stort blomkålshuvud
2 citroner
2 msk olivolja
1 dl färsk persilja, hackad
salt
svartpeppar
2 tomater
1 rödlök
1 citron
bladpersilja


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Bryt blomkålen i buketter och lägg i en matberedare. Mixa till en gryning konsistens.
2. Lägg i en skål och pressa saften från en citron över.
3. Tillsätt olivolja, persilja, salt och svartpeppar och blanda om ordentligt.
4. Skär tomater i små bitar och finhacka rödlöken. Blanda ner tomater och lök i blomkålen och lägg upp på ett serveringsfat.
5. Skär citronen i skivor och dekorera med citronskivor och persilja.

Visningar: 449
Inlagt 2014-01-17 17:52:54