Receptbeskrivning
Ingredienser
för
2.5 dl ekologisk grädde
1 vit choklad
2 msk vaniljkesella
1 st äggula
1 hallon
florsocker efter tycke och smak
hallonvodka efter tycke och smak
1 dl grädde
100 g mörk choklad
1.5 dl crème fraiche
1 st vaniljstång
florsocker efter tycke och smak
1 vit choklad
2 msk vaniljkesella
1 st äggula
1 hallon
florsocker efter tycke och smak
hallonvodka efter tycke och smak
1 dl grädde
100 g mörk choklad
1.5 dl crème fraiche
1 st vaniljstång
florsocker efter tycke och smak
Beskrivning
1. VaniljmousseVispa grädden fluffig, och smält chokladen i vattenbad.
2. Blanda samman chokladen samt grädden och tillsätt kesella samt äggula.
3. Mosa hallon med en gaffel och tillsätt florsocker samt hallonvodka efter tycke och smak.
4. ChokladtryffelkrämVärm grädden på spisen och bryt ner chokladen i grädden.
5. Häll blandningen i små glas.
6. Vispa crème fraiche tillsammans med den urgröpta vaniljstången och smaksätt med florsocker.
7. Vispa fluffig.
2. Blanda samman chokladen samt grädden och tillsätt kesella samt äggula.
3. Mosa hallon med en gaffel och tillsätt florsocker samt hallonvodka efter tycke och smak.
4. ChokladtryffelkrämVärm grädden på spisen och bryt ner chokladen i grädden.
5. Häll blandningen i små glas.
6. Vispa crème fraiche tillsammans med den urgröpta vaniljstången och smaksätt med florsocker.
7. Vispa fluffig.
Visningar: 702
Inlagt 2012-03-08 18:56:57

