Receptbeskrivning
			
			
			
			Kryddig och enkel korvgryta
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							1 st gul lök(ar) 
1 tsk rapsolja
300 g chorizokorv(ar) ca
2 st äpple(n)
2 dl matlagningsgrädde
0.5 dl mellanmjölk
4 msk skånsk senap
1 msk pepparrot på tub
salt
svartpeppar nymalen
1 st röd paprika
1 st gul paprika
						
					1 tsk rapsolja
300 g chorizokorv(ar) ca
2 st äpple(n)
2 dl matlagningsgrädde
0.5 dl mellanmjölk
4 msk skånsk senap
1 msk pepparrot på tub
salt
svartpeppar nymalen
1 st röd paprika
1 st gul paprika
Beskrivning
					
						1. Ansa lök och skär i tunna klyftor. Värm en stekpanna och stek lök i olja tills den blir mjuk och gyllene. 
2. Skär korven i 2 cm tjocka skivor och stek den med löken i 3 min.
3. Skär urkärnade äpplen i klyftor och blanda ner i stekpannan.
4. Häll ner matlagningsgrädde, mjölk, senap och pepparrot i pannan och koka samman i 2 minuter. Smaka av med salt och peppar.
5. Skölj paprikorna och skär dem i enkronasstora bitar. Vänd ner dem i grytan precis innan servering.
					
										2. Skär korven i 2 cm tjocka skivor och stek den med löken i 3 min.
3. Skär urkärnade äpplen i klyftor och blanda ner i stekpannan.
4. Häll ner matlagningsgrädde, mjölk, senap och pepparrot i pannan och koka samman i 2 minuter. Smaka av med salt och peppar.
5. Skölj paprikorna och skär dem i enkronasstora bitar. Vänd ner dem i grytan precis innan servering.
Visningar: 584
Inlagt 2014-01-20 16:44:27
				
					
			





  15 min