Receptbeskrivning
			
			
			
			Frasig torsk med citronyoghurt
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							600 g torsk tinad
1 tsk olja
900 g fast potatis
salt och peppar
0.5 dl pesto basilika
1 dl ströbröd
1 st citron
2 dl matyoghurt
150 g sockerärtor
						
					1 tsk olja
900 g fast potatis
salt och peppar
0.5 dl pesto basilika
1 dl ströbröd
1 st citron
2 dl matyoghurt
150 g sockerärtor
Beskrivning
					
						1. Tina fisken
2. Sätt ugnen på 225grader och smörj en ugnssäker form med oljan. 3. Skala och koka potatisen. 4. Skär fisken i portionsbitar och lägg den i formen. Krydda med salt och peppar. 5. Blanda Preston men ströbrödet och fördela det över fisken. Sätt in i övre delen av ugnen i ca 12-15 minuter. 6. Skölj och riv skalet av citronen och skär den i klyftor. Smaka av yoghurten med citronskal, salt, peppar och lite pressad citronsaft. 7. Koka sockerärtorna i saltat vatten ca 4 minuter. 8. Servera fisken med potatisen(gärna pressad), sockerärtorna och citronyoghurten.
										2. Sätt ugnen på 225grader och smörj en ugnssäker form med oljan. 3. Skala och koka potatisen. 4. Skär fisken i portionsbitar och lägg den i formen. Krydda med salt och peppar. 5. Blanda Preston men ströbrödet och fördela det över fisken. Sätt in i övre delen av ugnen i ca 12-15 minuter. 6. Skölj och riv skalet av citronen och skär den i klyftor. Smaka av yoghurten med citronskal, salt, peppar och lite pressad citronsaft. 7. Koka sockerärtorna i saltat vatten ca 4 minuter. 8. Servera fisken med potatisen(gärna pressad), sockerärtorna och citronyoghurten.
Visningar: 736
Inlagt 2014-01-22 17:04:07
				 
					 
			
 





 30 min
  30 min