Receptbeskrivning

Pasta Carbonara med knaprig bacon

Ingredienser för
1 st lök, hackad
1 bacon
1 msk smör
1 salt
persilja, finhackad
2 st äggula(or)


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
SÃ¥s
2-4 port.

Finhacka löken och bryn i smöret tills den får lite färg, i med bacon och låt bryna tillsammans en liten stund. Hacka resten av grönsakerna och blanda i. Låt bryna i ca 8 min på hög värme. Tillsätt grädden och sänk värmen något. Salta och peppra efter smak. Låt puttra på svag värme i ca 15 min. Ta bort från plattan och blanda i osten, äggulorna och persiljan. Dekorera gärna med knaprig bacon och några persilje blad.
Klart!

Smaklig måltid!

Visningar: 842
Inlagt 2014-01-24 20:57:21