Receptbeskrivning
			
			
			
			Spätta i ugn med dillsås
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							600 g spätta 
900 g fast potatis
2 dl smetana
1 st fiskbuljongtärning
1 dl vatten
salt o peppar
1 kruka dill
250 g broccoli
1 st citron
						
					900 g fast potatis
2 dl smetana
1 st fiskbuljongtärning
1 dl vatten
salt o peppar
1 kruka dill
250 g broccoli
1 st citron
Beskrivning
					
						sÄ HÄR GÖR Du 19
1. Tina fisken.
2. Sätt ugnen på 225°C.
3. Skala och koka potatisen.
4. Vik spättafiléerna och lägg dem i en
ugnssäker form.
5. Koka upp smetana med buljongtärning
och vatten. Smaka av med salt och
peppar. Hacka dillen och rör ner i såsen.
6. Häll såsen över fisken och tillaga mitti
ugnen ca 20 minuter.
7. Skär broccolin i buketter, skala och strimla
stjälken. Koka allt mjukt några minuteri
saltat vatten. LÃ¥t rinna av.
8. Servera fisken med broccoli, potatis och
citroneh skuren i klyftor,
										1. Tina fisken.
2. Sätt ugnen på 225°C.
3. Skala och koka potatisen.
4. Vik spättafiléerna och lägg dem i en
ugnssäker form.
5. Koka upp smetana med buljongtärning
och vatten. Smaka av med salt och
peppar. Hacka dillen och rör ner i såsen.
6. Häll såsen över fisken och tillaga mitti
ugnen ca 20 minuter.
7. Skär broccolin i buketter, skala och strimla
stjälken. Koka allt mjukt några minuteri
saltat vatten. LÃ¥t rinna av.
8. Servera fisken med broccoli, potatis och
citroneh skuren i klyftor,
Visningar: 1241
Inlagt 2014-01-28 05:31:45
				 
					 
			
 





 30 min
  30 min